A Logitech humoros

logitechA Logitech bemutatta a Logitech Play Collection legújabb tagjait. Az új kollekció megalkotásakor a bútor dizájn, valamint a kiegészítők és a divat világának legújabb trendjeiből merítettek ihletet, így a jellegzetes vonásokkal ellátott egerek barátságos karakterekkel, színes, vidám formákkal és geometriai alakzatokkal díszítve kerülnek a polcokra — áll a gyártó közleményében.

„A célunk az volt, hogy egy kis humorral mosolyt csaljunk vásárlóink arcára, miközben használják az egeret” — mondta el Charlotte Johns, a Logitech számítógép kiegészítőkkel kapcsolatos üzletágának alelnöke. Hozzátette, egy jó adag szín, egy leheletnyi vidámság és egy csipetnyi lelkesedés kombinációjából született meg az idei Logitech Play Collection. A különböző színkombinációk és dizájnelemek inspirálnak, vidámságot és egyéniséget adnak bárki asztalának.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sose gondolnád mi mindent ki nem bír a Honor 4C

hét jún 22 , 2015
Mielőtt sorozatban gyártani kezdték a Honor 4C készülékeket, a tesztkészülékeknek meg sem kottyan, ha egymás után tízezerszer be- és kikapcsolják, és két napon keresztül extrém hőingadozásnak teszik ki — derül ki a gyártó közleményéből. A kínai társaság közzétette, milyen teszteken kellett bizonyítani a készüléknek. Egymást követő be- és kikapcsolások száma: tízezer […]