Mérföldkőhöz érkezik vasárnap a magyar e-sport

esportVasárnap mérföldkőhöz érkezik a magyarországi e-sport: az új FIFA 19 játék megjelenésével szinte egy időben megrendezik az első hivatalos hazai versenyt, a K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot.

Hodozsán Dániel, a verseny főszervezője elmondta, hogy az élklubok világszerte e-sport szakosztályt alapítanak, mert így kívánják meghódítani a fiatalokat. A rendezvénnyel kapcsolatban megjegyezte: a verseny iránt óriási volt az érdeklődés, ezért 128 főben maximálták az indulói létszámot. Az első magyarországi hivatalos versenyt különleges helyszínen, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban egyenes kieséses rendszerben, egyszerre nyolc konzolon bonyolítják majd a le, a küzdelmet az érdeklődők az aréna óriáskivetítőjén is követhetik. A legjobb négy mezőnyéhez további négy meghívott profi játékos csatlakozik, ebből a nyolc játékosból kerül majd ki a végső győztes. A korán kieső résztvevőket, illetve a szurkolókat egyéb programok is szórakoztatják a vasárnap 10 és 18 óra között sorra kerülő eseményen, amelyre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült a Telekom és a T-Systems új székháza

csü szept 27 , 2018
Elkészült a Magyar Telekom és a T-Systems közös székháza, a beruházás értéke ötvenmilliárd forint volt – közölte a beruházó Wing Zrt. A közlemény szerint az épület hasznosításáról a Magyar Telekom Nyrt. bérleti szerződést kötött a Wing-gel, a megállapodás 15 évre szól. A budapesti Könyves Kálmán körút és Üllői út csomópontjában […]
Magyar Telekom

Friss, ropogós