Megnövelték a Savage és Predator DDR4 memóriák kapacitását

HyperX-Savage-memoryA Kingston leányvállalata megnövelt kapacitású memóriákkal szélesíti a HyperX Savage és HyperX Predator nagy teljesítményű, DDR4-es termékkínálatát. A HyperX Savage DDR4 memória 2666 MHz órajelű, 128 GB-os, nyolcdarabos DIMM-készletben, 16 GB-os RAM modulokkal kapható. Ezzel a márka bővíti a korábban bejelentett, 4 GB-64 GB kapacitással rendelkező, 2133 MHz-3000 MHz órajelű Savage DDR4 memóriákat tartalmazó termékcsaládját. A nagy sebességű Savage memória tökéletes társ játékhoz, videoszerkesztéshez és 3D tartalmak rendereléséhez is. A beépített XMP-kompatibilis profilokat Intel Core i5 és i7 processzorokhoz, valamint a 100-as sorozatra szerelt Intel és az X99 lapkakészletekhez optimalizálták, így a különböző memóriaprofilok kiválasztásával egyszerűen tuningolhatók, minden további BIOS-beállítás elvégzése nélkül.

A HyperX Predator DDR4 memória már 3000 MHz-es órajelű, 16 GB-os DIMM-egységekkel, 32 GB-os és 64 GB-os kiszerelésben is elérhető. A memóriakészletet kifejezetten a legújabb generációs 100-as sorozatra szerelt Intel és X99 lapkészletekhez fejlesztették, amely magas órajelének és agresszív CAS-késleltetésének köszönhetően az egyik leggyorsabb megoldást kínálja a számítástechnikai piacon. Az új készletek mellett a HyperX Predator DDR4 16 GB-os és 32 GB-os négydarabos, valamint 64 GB-os nyolcdarabos szettben egyaránt kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elkészültek a Veritas új biztonsági mentési és helyreállítási megoldásai

csü nov 26 , 2015
A Veritas bejelentette piacvezető biztonsági mentési és helyreállítási megoldásának új verzióit. A jelentős javításokat és új funkciókat tartalmazó NetBackup 7.7.1.-es verziója mellett a NetBackup Appliances új kiadása is elérhető, amelynek része az Oracle OpenWorld 2015 konferencián bejelentett NetBackup Copilot for Oracle megoldás is. A NetBackup 7.7.1. újdonságai közé tartozik a […]

És még ez is...