Jobb, ha észnél vannak az OTP Bank ügyfelei

1

adathalászatInternetes csalók az OTP Bank nevében küldött sms-ekkel próbálják kicsalni az ügyfelek adatait – figyelmeztetett a pénzintézet.

A bank tájékoztatója szerint az üzenetekben hamisan arról tájékoztatják az ügyfeleket, hogy a bankkártyájuk le lett tiltva, és a feloldáshoz egy rövidített, de az OTP Bank nevét tartalmazó weboldalra való kattintást kérik. Az OTP Bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy az sms-t nem a bank küldte, a benne szereplő linkre ne kattintsanak, mert az egy adathalász oldalra visz, ahol az adathalászok megpróbálják az ügyfelek elektronikus bankoláshoz szükséges adatait megszerezni. A bank kéri ügyfeleit, hogy sms üzenetben vagy emailben kapott linkre való kattintás helyett a hivatkozott oldalt minden esetben a böngésző kedvenceiben elmentett, vagy a böngészőbe közvetlenül begépelt módon nyissák meg. Ha adataik adathalász csalók kezébe kerültek, a lehető leghamarabb jelezzék az esetet az OTP Banknak.


 

One thought on “Jobb, ha észnél vannak az OTP Bank ügyfelei

  1. Jeleztem, de olyan, mint ha el sen ért volna oda az OTP-hez. Már másodszor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Intim gyanta - mi a különbség a brazil és a bikini fazon között?

ked jan 24 , 2023
Ma már nemcsak egy mítosz a selymesség és a magasfokú igényesség érzése, hanem egy elérhető dologgá vált az intim gyanta térhódításával. Az intim gyantázás egy olyan szakszerű intim kozmetikai eljárás, ahol eltávolításra kerül az intim területek szőrzete. Éppen ezért fontos átgondolni, hogy milyen mértékben szeretnéd ezt eltávolítani és milyen fazon […]

És még ez is...