Új üzleti kijelzőket mutat be a Samsung

greenledAz IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung Electronics a SMART Signage kijelző termékcsalád európai piacokra szánt legújabb tagjait. A Samsung kijelző technológiája a tisztább képminőséggel és az üzenetek hatásos, jól látható megjelenítésével teszi hatékonyabbá a vásárlók, vagy például a dolgozók elérését, amely a produktivitás és jövedelmezőség növeléséhez is hozzájárul. A sokrétű megoldást kínáló termékcsalád egyebek mellett a bel- és kültéri LED kijelzőket, az ergonomikus üzleti monitorokat és a televíziók és üzleti kijelzők tulajdonságait egyesítő eszközöket is tartalmaz.

A Samsung bemutatja az átlátszó OLED kijelzőjét is, amely kiváló belsőépítészeti megoldásokat kínál a üzlethelységekben azáltal, hogy szinte mindenhonnan tökéletes betekintési szöget biztosít a vásárlóknak. A kijelző kiemelkedő fényereje (150 cd/m²), a nagyfokú fényáteresztő képessége (45 százalék) és a kiváló minőségű képmegjelenítése segít megragadni a vásárlók figyelmét, növelve a promóciós és más információs tartalmak célba juttatásának hatékonyságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Beruházás: második helyre esett az informatika

hét aug 31 , 2015
Az év eleji mélypontot követően megugrott a hazai vállalkozások beruházási hajlandósága, jelenleg a cégek fele tervez valamilyen fejlesztést — derül ki a K&H kkv bizalmi indexéből. A célokat tekintve az index történetében először a gépek, berendezések korszerűsítése áll az élen, megelőzve az informatikai beruházásokat. „Az eddigi állandó első helyezett, az […]
program