Itt a világ első, hátsómegvilágítású, 35mm-es Full-Frame szenzoros fényképezőgépe

sony-kameraA Sony bemutatta legújabb zászlóshajó készülékét a Full-frame-es, tükör nélküli α7R II-t (ILCE-7RM2). Az új α7R II cserélhető objektíves fényképezőgép rendelkezik a világon elsőként hátsó megvilágítású, Full-frame Exmor R CMOS szenzorral, ami biztosítja a nagy felbontást (megközelítőleg 42,4 megapixel), a magas érzékenységet (legfeljebb ISO 102400) és a hihetetlenül gyors AF-et, amely így negyven százalékkal gyorsabb elődjénél, az α7R-nél, köszönhetően a 399 pontos fázisérzékelőnek.

Az új α7R II továbbá öttengelyes képstabilizációs rendszerrel rendelkezik, amelyet a híres α7 II modelltől kölcsönzött. A készülékkel 4K felbontásban rögzíthet videókat többféle formátumban, mint például a Super 35mm-es (’pixel binning’ jelenség nélkül). Emellett XGA OLED Tru-Finder elektronikus keresővel rendelkezik, amelynek a nagyítása az eddigi legnagyobb, 0,78-szeres.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ilyen se volt még: otthagyná a Pannon Egyetemet a műszaki informatikai kara

csü jún 18 , 2015
ShareTweetPinShareÖnálló karként, veszprémi székhellyel a Pázmány Péter Katolikus Egyetemhez csatlakozna a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara – közölte a Pannon Egyetem kedden az MTI-vel. Veszprém polgármestere, Porga Gyula kedd délelőtt sajtótájékoztatón kijelentette: megdöbbentette a kar leválási szándéka. Közölte: levélben fordul a Pannon Egyetem szenátusához, azt kérve, akadályozzák meg az elképzelés […]

És még ez is...