Végre kiderült: hajnali 3 és 4 óra között többnyire alszunk

A Magyar Telekom ügyfelek mobilinternetezési szokásai azt mutatják, hogy hajnali 3 és 4 között letesszik a telefonjukat. A legaktívabb időszak 18 és 19 óra közé tehető, ilyenkor forgalmazzuk a legtöbb adatot.

A Magyar Telekom a mobilinternet forgalom napi eloszlását vizsgálta ügyfelei körében. A 2016. decemberi mobilinternet statisztikák azt mutatják, hogy egy átlagos napon hajnali 3 és 4 óra között a legalacsonyabb az adatforgalom, ami arra enged következtetni, hogy ebben az órában alszanak a legtöbben az országban és teszik félre a telefonjukat. Hajnali fél 5-től aztán ismét felfutás tapasztalható, amely a munkaidő kezdetére némileg alábbhagy. A legtöbb adatot 18 és 19 óra között forgalmazzuk, majd 21 órától kezd csökkenni a használat. Csúcsidőben óránként akár 7000 gigabájtnál is nagyobb forgalom bonyolódik a hálózaton. A földrajzi eloszlást tekintve messze a legtöbbet Budapesten mobilinterneteznek, ezt követi Pest, Hajdú-Bihar és Bács-Kiskun megye. A mobilinternet forgalom kétharmada már a legkevesebbet mobilnetező megyékben is 4G hálózaton zajlik, míg Budapesten már hozzávetőleg a háromnegyede.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem lehet most jó Snowdennek lenni: az oroszok a kiadását fontolgatják

hét febr 13 , 2017
Az amerikai NBC televízió hírszerzési forrásokból származó értesülései szerint Moszkva állítólag fontolgatja Edward Snowden kiadását az Egyesült Államoknak. Donald Trump Snowdent mindig is kémnek és hazaárulónak nevezte, aki szerinte megérdemli a halálbüntetést. Az NBC azt állítja: információit az amerikai hírszerzői közösségből többen is megerősítették, sőt pontosították. Ezek szerint az amerikai […]
Snowden

Friss, ropogós