Google Ad Grants program Magyarországon

2dollarsElindult a Google Ad Grants programja. Az Ad Grants program a nonprofit szervezeteket hivatott segíteni havi tízezer dolláros AdWords hirdetési támogatás formájában, hogy hirdessék küldetésüket és kezdeméyezéseiket a Google keresőjében. Az Ad Grants-ra jogosultak úgy építhetik fel és kezelhetik saját AdWords fiókjaikat, akár a fizető hirdetők, viszont az alábbi korlátozások vonatkoznak a programban résztvevőkre: 329 dollárban maximalizált napi költségkeret, a maximális kattintásonkénti költség két dollár és csak kulcsszóalapú kampányok futtathatók szöveges hirdetésekkel, amelyek a Google keresőjében jelenhetnek meg.

Az Ad Grants programra való jogosultság feltételei
A jelentkező szervezet jelenleg is érvényes jótékonysági státuszal kell rendelkezik, amelyet az adott ország határoz meg. Tanúsítja és igazolja, hogy megfelel a diszkriminációmentesség és az adományok átvételére és felhasználására vonatkozó rendeleteknek, törvényeknek és előírásoknak. Rendelkezik működő weboldallal és az ahhoz kapcsolódó megfelelő tartalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IT-biztonság: nehéz év jön III.

szo jan 4 , 2014
A szlovák vírusirtógyártó társaság, az ESET összeállította a káros fenyegetésekkel foglalkozó éves előrejelzését. Az Android operációs rendszert érő támadások Az ESET már a tavalyi jelentésben is megjósolta az Android operációs rendszert érő rosszindulatú támadások jelentős növekedését. 2012-ről 2013-ra 60 százalékkal nőtt az észlelet támadások száma, amely 2014-re csak tovább fog […]

Friss, ropogós