A Magyar Telekom mobil ügyfelei megint kifogták

clapper-board, csapóA Magyar Telekom mobil ügyfelei harminc napig díjmentesen kipróbálhatják a Magisto videószerkesztő alkalmazás prémium funkcióit. A Magisto videószerkesztő szolgáltatás segítségével a felhasználók videóiból, fényképeiből és képeiből pillanatok alatt egy rövid, zenei és grafikai effektekkel megszerkesztett, mulattató videó készíthető. A klip megosztható és a prémium ügyfelek számára le is tölthető saját eszközükre (okostelefonra, tabletre, laptopra vagy pc-re). A Magisto mobil alkalmazás letöltéséhez és használatához Android 2.0+ vagy iOS 6.0+ operációs rendszerű okostelefonra van szükség. A szolgáltatás használata egyszerű regisztrációhoz kötött, amely e-mail cím megadásával vagy Google/Facebook fiókkal is lehetséges.

A prémium verzió az ingyenes alapváltozathoz képest jelentős előnyöket nyújt: míg az alapverzió tárhelye csak öt giga, a prémium verzió ennek húsz-szorosát, azaz száz gigabájt tárhelyet biztosít. Az alapverzióban egyszerre csak tíz videó, illetve fotó tölthető fel vágásra, a prémium verzióban háromszor ennyit, továbbá a szerkesztett videó dupla hosszúságú lehet. Míg a vágott videó letöltéséért az alapszolgáltatás használóinak külön fizetniük kell, addig a prémium ügyfeleknek ez díjmentes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sose gondolnád, mi a gond e-maillel

sze ápr 8 , 2015
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet közleménye szerint, az elektronikus levelezés integrált része a céges kommunikációnak, ugyanakkor nem felel meg minden igénynek napjainkban, mert annak idején a papíralapú levelezést helyezték át digitális alapokra ahelyett, hogy teljesen újratervezték volna a kommunikáció módszerét. Vagyis egy már régóta létező eszközt próbáltak olyan funkciók […]
e-mail

Friss, ropogós