Meglepő a Sony új házimozi-rendszere

Sony HT-AX7 hordozható házimozirendszerA Sony kitörő örömmel, mámoros ajakkal jelentette be a HT-AX7 elnevezésű új, hordozható házimozi rendszerét.

A három hangszóróból álló rendszer egyszerű elhelyezésével nemcsak a nappaliban, hanem a hálószobában, az erkélyen vagy a legkülönbözőbb terekben is élvezhető a hangélmény.

Filmes hangzás, szó szerint mindenhol…

Könnyű elmerülni a térhatású hangzás élményében a Sony 360 Spatial Sound Mapping technológiájának köszönhetően. A 360 Spatial Sound Mapping technológia több fantomhangszórót hoz létre elöl, hátul és felül, így térbeli hangzásba burkolva a felhasználót. A hallgató körül elhelyezett három hangszórónak köszönhetően olyan térhatású hangzás élhető át, mintha egy moziban lennénk. Mindezt anélkül, hogy speciális installációkra, például a mennyezetbe ágyazott hangszórókra lenne szükség.

A HT-AX7 a Sony upmixer algoritmusával is rendelkezik, amely képes a sztereó hangzást háromdimenziós térhangzássá alakítani. Az upmixer szétválasztja az egyes hangobjektumokat, újra elosztva azokat, hogy még csodásabb élményt teremtsen. A hangmező effekt aktiválásával térhatású lesz a hangzás, még kétcsatornás, például streaming szolgáltatásokból származó tartalmak esetén is.

Gazdag, szobát betöltő hangzás

A három hangszórónak a szoba sarkaiban történő elhelyezésével a HT-AX7 olyan helyiséget betöltő hangzásra képes, amely a házimunkától a partikig feldobja a mindennapokat, és még élvezhetőbbé teszi a kedvenc zenéket és tartalmakat. Könnyen, különösebb konfiguráció nélkül beállítható, egyszerűen csak el kel helyezni a hangszórókat, majd kikapcsolni a hangmezőhatást a problémamentes élményhez. A teljes vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak köszönhetően a legbonyolultabb elrendezés is gondtalanul beállítható.

Könnyedén hordozható

Az akár 30 órás akkumulátor-üzemidővel és a Bluetooth technológián keresztüli vezeték nélküli csatlakoztathatósággal a HT-AX7 könnyedén áthelyezhető az otthonok bármelyik szegletébe, és csatlakoztatható a kedvenc eszközökhöz. A hagyományos házimozi rendszerekkel ellentétben, amelyekhez a TV előtt kell ülni, a HT-AX7 hordozható kialakítása lehetővé teszi, hogy a tartalmakat teljesen új módon lehessen élvezni bármely Bluetooth-kompatibilis eszközön.

Ráadásul nincsenek vezetékek, amelyek megzavarnák a szoba elrendezését. A HT-AX7 elegáns és sokoldalú kialakítása zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen belső dekorációhoz, így elegáns és egységes megjelenést biztosít. A levehető hátsó hangszórók könnyű kialakításukkal és egykezes hordozhatóságukkal kényelmesen elhelyezhetők bárhol, ahol csak a felhasználók szeretnék.

Semmi cicó, csak szórakozás

A HT-AX7 beállítása is egyszerű a Sony | Home Entertainment Connect alkalmazással. Az applikáció letöltése után végigvezeti a felhasználót a kezdeti beállításokon és a hibaelhárításon, lehetővé téve a hangerő, a hangmező és sok más teljes körű ellenőrzését az okostelefonról. A Bluetooth technológiának köszönhetően a HT-AX7 csatlakoztatása az eszközhöz zökkenőmentes, és a vezeték nélküli hátsó hangszórók automatikusan párosításra kerülnek a főegységgel, így a hangszórókat a szobában csak el kell helyezni, megnyomni a lejátszás gombot, és máris jöhet a nirvána…

A HT-AX7 2023 augusztusától lesz elérhető, nagyjából 550 eurós áron.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már megint vesztett az Apple

szo júl 8 , 2023
ShareTweetPinShare Az Apple megsértett két távközlési szabadalmat, amelyeket az iPhone-ban és az iPad-ban is használ az almás társaság, döntött a londoni fellebbviteli bíróság, elutasítva a technológiai óriásvállalat fellebbezését. A texasi székhelyű Optis Cellular Technology LLC 2019-ben perelte be az Apple-t azon szabadalmak használata miatt, amelyek az Optis szerint alapvető fontosságúak […]
Apple

És még ez is...