A Sharp 8K-s kijelzőt mutat be

monitorA Sharp Information Systems Europe bejelentette az Integrated Systems Europe (ISE) szakmai vásáron 2016. február 9 és 12. között bemutatásra kerülő termékeit. A Sharp egy sor iparág-vezető terméket fog bemutatni, köztük a síkképernyős 80″-as képátlójú 4K monitorját megnövelt színtérrel igényes kiskereskedelmi környezetekbe, a továbbfejlesztett, vezeték nélküli együttműködést kínáló 70″-es méretű BIG PAD megjelenítőjét. Európában először itt láthatják az érdeklődök a vállalat lenyűgöző 8K felbontású 85″-ös méretű kijelzőjét, és a világ első interaktív 80″-as kapacitív érintőképernyőjét.

Az új termékek mellett a Sharp felvonultatja meglévő kínálatának zászlóshajóit is, így a közelmúltban bemutatott PN-E full HD professzionális LCD monitorjait, az innovatív és korszerű, együttműködést segítő érintőképernyőit, a BIG PAD sorozatot, valamint izgalmas kijelzőinek új generációját. A stand különböző részein a Sharp partnerei alkalmazási területek szerint mutatják majd be a Sharp kijelzőkön alapuló teljes körű megoldásaikat: vállalati irodai környezet, oktatás, 4K, digitális OOH és kiskereskedelem. A látogatók így megismerhetik a különböző alkalmazási területek szerint is a Sharp kijelzőkön alapuló megoldások üzleti előnyeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy átlagos nagyvállalatnál több mint ezer nyilvános felhőszolgáltatást használnak

pén febr 5 , 2016
A Cisco bejelentette Cloud Consumption as a Service nevű új szolgáltatását, amely feltérképezi a vállalatoknál használt, de az informatikai osztályok által nem ellenőrzött felhő alapú szolgáltatásokat (shadow IT). A Cisco felmérése szerint egy átlagos nagyvállalatnál 1220 különböző nyilvános felhőszolgáltatást használnak. Ez 25-ször több, mint amennyit az informatikai osztályok korábban becsültek. […]
felhő

És még ez is...