Itt az első sorozatgyártású, professzionális 8K-s monitor

A Sharp 70″-es 8K felbontású professzionális képernyője, az LV-70X500E már megvásárolható. Az ultra-nagy felbontású monitor az első tömeggyártásban gyártott 70″-es méretű 8K-s képernyője. A 8K felbontású képernyő 33 millió pixellel (7680×4320 pixel) rendelkezik, ez négyszer több, mint a 4K Ultra HD esetében, és a Full HD felbontásnak pedig a tizenhatszorosa. A monitor nagyobb felbontásban jeleníti meg a képeket, mint amit az emberi szem képes érzékelni, így a képen lévő részleteket olyan mértékben kinagyíthatók, ahogy korábban soha. Az LV-70X500E a gyártó szerint kiváló képminőséget és pontos színmegjelenítést biztosít, a széles színskálájának és a 10 bites kiterjesztett színtartományának köszönhetően.

A 8K felbontásnak fontos szerep jut azokban az iparágakban, ahol nagy részletességű és pontos színfelbontású képekre van szükség, mint például az orvoslás, a design és a műszaki tervezés. A 8K-s képernyők képesek a több, alacsony felbontású monitorból összeállított megjelenítési megoldásokat is kiváltani az olyan munkahelyeken, ahol nagy mennyiségű adatot kezelnek, például a tőzsdéken, a közlekedési csomópontokban és az irányító központokban. A Sharp 8K monitorához hároméves jótállás és professzionális szerviztámogatás biztosított egész Európában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre több többen bütykölnének hamis autódiagnosztikai eszközzel

vas jún 10 , 2018
Évről-évre egyre több Távol-Keletről rendelt hamis autódiagnosztikai eszközt foglalnak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, jellemzően postaforgalomban. A NAV közleményében kiemeli: megnőtt az érdeklődés az olcsó, azonban hamis autódiagnosztikai eszközök iránt. Míg 2016-ban 193 ilyen jellegű terméket foglaltak le postaforgalomban, tavaly már 332-t, idén május végéig pedig 202 […]

És még ez is...