Epson: három új A4-es lapadagolós üzleti szkenner a piacon

dokument-scannerMagyarországon is elérhető az Epson három új A4-es lapadagolós üzleti szkennere, a WorkForce DS-860, WorkForce DS-860N és WorkForce DS-560 készülékek, amelyek megnövelt sebességet és megbízhatóságot nyújtanak a dokumentumbeolvasás és a digitalizálás folyamata során. Az új szkennerek bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe integrálhatók az Epson Document Capture Pro szoftverének és a többplatformos csatlakozási pontoknak köszönhetően. A szoftver olyan funkciókat is kínál, mint az automatikus dőléskorrekció, a szövegjavítás, a JPEG tömörítés és a kereshető PDF fájlok létrehozása. A teljes zónák szerinti optikai karakterfelismerés (OCR) a dokumentumazonosítás, -elválasztás és -feldolgozás leegyszerűsítése érdekében lehetővé teszi az előre beállított dokumentumterületek, mint például a vonalkódok vagy a számlák összegének felismerését.

„Ezek az új szkennerek nagyobb sebességet, megbízhatóságot kínálnak és az innovatív funkciókkal kiegészítik az eddigi kimagasló üzletiszkenner-kínálatunkban szereplő modelleket” – mondta Dobos Csaba, az Epson Europe B.V. magyarországi képviselője. Hozzátette, kis helyigényüknek köszönhetően könnyedén illeszkednek még a legzsúfoltabb környezetbe is, míg a mellékelt szoftverrel és az elérhető csatolókkal problémamentesen integrálhatók bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe. Az intuitív és időtakarékos funkciók segítenek azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szeretnék növelni az adatbeolvasási és -kezelési folyamataik hatékonyságát. Használatukkal elkerülhetők a tárolási és adatbeolvasási hibák, így növelhető a dokumentum feldolgozási hatékonyság. A WorkForce DS-860 és DS-860N készülékek nettó listaára 350 000 és 410 000 forint. A WorkForce DS-560 szkenner 150 000 forintos nettó listaáron kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Képtelenek a mobilcégek hiánytalan pályázatot benyújtani

csü júl 17 , 2014
Tegnap, 2014. június 16-án lezárult a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt pályázat jelentkezési határideje. A jelentkezési határidőt követően az NMHH azonnal megkezdte az alaki követelményeknek való megfelelés vizsgálatát. A hatóság hiánypótlásra hívta fel a jelentkezőket, hogy a beadott jelentkezésekhez további pontosításokat és kiegészítő tájékoztatást kérjen az eljárási rend […]

És még ez is...