Martí az MTVA online igazgatója

Martí ZoltánMartí Zoltánt, az M4 Sport szerkesztőjét nevezte ki az MTVA Online Igazgatóság vezetőjének Papp Dániel vezérigazgató.

Az MTVA Sajtó és Marketing Irodájának tájékoztatása szerint a Szalézi Szent Ferenc-ösztöndíjas, tavaly a közmédia év riporterének választott, a műsorkészítés és az internetes tartalomgyártás területén is jártas szakember február 15-től tölti be új pozícióját. Martí 2014 óta a közmédia, 2016-tól az M4 Sport munkatársa. Eddig két olimpiáról tudósított: a tokiói nyári játékokról és a pekingi téli olimpiáról. Közel áll hozzá a nemzetközi és hazai futball: dolgozott Európa-bajnokságon, három Bajnokok Ligája döntőn, valamint a Ferencváros nemzetközi szereplését is évek óta a pálya széléről figyeli.

Tavaly, 2023 áprilisában egyike lehetett azon magyar újságíróknak, akik Rómából együtt utazhattak Ferenc pápával háromnapos magyarországi apostoli látogatására. A látogatás minden mozzanatát a vatikáni sajtóstáb részeseként kísérte végig, majd vissza is repülhetett a Szentatyával Rómába, végig tudósítva a közmédia televíziós és rádiós csatornáit – írták az új igazgató szakmai pályafutását ismertetve. Tevékenységének köszönhető, hogy a keresztény értékekért kiálló, 2016-ban barátaival alapított és készített egy blogot, amely széles körben ismert, népszerű médiummá vált.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mesterséges intelligenciával segítik a stroke-ellátást

pén febr 16 , 2024
ShareTweetPinShareMesterséges intelligencia (MI) alapú központi döntéstámogató rendszer segíti a stroke-ellátást egy európai uniós támogatásnak köszönhetően. A projekt keretében az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet (OMIII) az elnyert 1,286 milliárd forintos támogatásból egy olyan MI alapú automata képértékelő rendszert vezetett be a betegellátásban, amelynek segítségével a kiépített teleradiológiai rendszer 28 […]
mesterséges intelligencia

És még ez is...