LG: a G Flex2 még íveltebb

lg-flexAz LG Electronics (LG) tovább feszegeti a határokat legújabb G Flex2 okostelefonjával. Már a tavaly, a világ első hajlított okostelefonjaként megjelent G Flex készüléket is pozitívan fogadták a vásárlók, a G Flex2 még korszerűbb megjelenése, nagyobb teljesítménye és még inkább felhasználóbarát kialakítása pedig csak fokozza az élményeket. Az LG kecsesebb, stílusosabb G Flex2 készülékébe a Qualcomm legújabb, még gyorsabb és még gördülékenyebb működésre képes, 64 bites, 4+4 magos Snapdragon 810-es processzora került. Az 5,5 hüvelykes kijelző Full HD felbontású, a frissített szoftver pedig olyan, a korábbinál is felhasználóbarátabb megoldásokat kínál, mint a Gesture View és a Glance View. A G Flex elődmodellnél megismert egyedülálló „öngyógyító hátlap” funkciót is továbbfejlesztették: a folyamat gyorsabbá és látványosabbá vált.

A G Flex2 elődjénél is íveltebb formát kapott: míg korábban a kijelző és a telefon hajlítottsága egy 700 milliméteres sugarú körbe illett bele, addig az új okostelefoné egy 400 és 700 mm közötti sugarú körbe, ami kecsesebb és dinamikusabb külsőt kölcsönöz a készüléknek. A G Flex2 íveltebb megjelenése természetesen nemcsak formai újítás. A homorúbb kialakításnak köszönhetően beszélgetés közben a mikrofon közelebb kerül a szájhoz, így a készülék a hagyományos okostelefonokénál sokkal jobb hangminőségre képes, illetve nagyobb arányban szűri ki a külső zajokat. Az elődjénél kisebb, 5,5 hüvelykes képernyő íveltsége nemcsak tökéletes látványt nyújt, de jobban illeszkedik a kézbe is.

Főbb termékjellemzők (a piactól függően változhat):
Chipset: 2.0 GHz-es, 64 bites, 4+4 magos Qualcomm snapdragon 810-es processzor
Kijelző: 5,5 hüvelykes Full HD (1080×1920 pixel/403 ppi), ívelt P-OLED
Memória: 16/32 GB belső tárhely / 2 GB DDR4 RAM / microSD (2 TB-ig)
Kamera: 13.0 MP OIS+ optikai képstabilizátorral és lézeres autófókusszal (hátoldali) / 2.1 MP (előlapi)
Akkumulátor: 3000mAh (beépített)
Operációs rendszer: Android 5.0 Lollipop
Méret: 149.1 x 755.3 x 7.1-9.4 mm
Súly: 152 g
Hálózat: 4G / LTE / HSPA + 21/42 Mbps
Csatlakozók: Wifi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS / Glonass, USB 2.0
Szín: platina ezüst, flamenco piros
Egyéb: Gesture Shot, Gesture View, Glance View, stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A német kormány tiltakozik a blogger megkorbácsolása miatt

szo jan 10 , 2015
Tiltakozott a német kormány pénteken a szaúdi hatóságoknál, amiért a királyságban az iszlám megsértésére hivatkozva nyilvános megkorbácsolásra ítéltek egy bloggert. A német kormány emberi jogi megbízottja, Christoph Strässer berlini nyilatkozatában kegyetlennek és embertelennek nevezte a büntetést, és az alapvető emberi jogok tiszteletére szólította fel a szaúdi hatóságokat. A blogger, Raif […]

Friss, ropogós