Invitel: egy beteg kislánynak már teljesült az álma

tapsxAz Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány egy hónapon át tartó, közösségi programját a telekommunikációs vállalat szolgáltatási területén lévő húsz településen hirdette meg. A lakosok kódok beváltásával segíthettek megvalósítani az alapítvány által felkarolt, életet veszélyeztető betegségekkel kezelt gyermekek kívánságait. Az Invitel minden kódregisztráció után növelte a támogatási összeget, így végül négymillió forint gyűlt össze az álmok teljesítésére.

Az alapítvány az összegyűlt támogatási összegből már teljesített is egy kívánságot, Gyulán. Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a tizenhat éves Nikihez, hogy átadják neki a kért okostelefont, amellyel a kórházi kezelések alatt is könnyen tudja tartani a kapcsolatot barátaival és osztálytársaival.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okostelefonra cseréltük az mp3-, és a CD-lejátszót

szo jún 27 , 2015
A magyar felhasználók meglepő felhasználási szokásaira derült fény a Telenor legújabb internetes felméréséből, amelyben a mobilcég a hazai zenehallgatási szokásokat térképezte fel 1666 fő részvételével. A Telenor online kutatásának eredményei szerint a mobilinternet elterjedése egyre inkább átalakítja a zenehallgatási szokásokat és a zenei piacot is. Rengeteg honfitársunk ma már leginkább […]