A Galaxy Note 7 készülékek csaknem 60 százalékát kicserélték Európában

Samsung-Galaxy-Note-7A túlhevülésre hajlamos Galaxy Note 7 okostelefonok 57 százalékát már kicserélték Európában; a gyártó arra biztatja a többi felhasználót is, hogy cseréljék ki telefonjukat — jelentette be a Samsung. A közlemény szerint a telefon tulajdonosainak kilencven százaléka új Galaxy Note 7 készülékre, míg három százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélte telefonját.

A csereprogram várhatóan október elején befejeződhet és a gyártó október 28-tól Európa-szerte újraindíthatja a Galaxy Note 7 forgalmazását – tették hozzá. A Samsung szeptember 2-án állította le az újonnan bemutatott Galaxy Note 7 okostelefon forgalmazását azt követően, hogy a készülék akkumulátora töltéskor túlhevülésre hajlamosnak bizonyult. Világszerte néhány tucat esetben a készülék ki is gyulladt. Médiajelentések szerint a visszahívási akció globálisan 2,5 millió készüléket érint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az SAP kétmilliárd eurós fejlesztésbe kezdett

szo okt 1 , 2016
ShareTweetPinShareKétmilliárd eurót fektet a dolgok internetéhez (Internet of Things- IoT) kapcsolódó fejlesztésekbe az SAP. Az üzleti szoftvergyártó nemcsak új innovációk kifejlesztésével, felvásárlásokkal, hanem fokozott értékesítési, és marketing tevékenységgel erősíti jelenlétét az IoT világpiacon, amelynek nagyságát négy éven belül kétszázötven milliárd eurósra becsüli. A szoftvergyártó új megoldásokat is piacra dobott az […]

És még ez is...