Le ne maradj! Már csak két hétig tart az NMHH nyereményjátéka

sebessegIPad táblagép és a pulzusmérőtől a kerékpársisakig további 154 ajándék várja azokat az érdeklődőket, akik részt vesznek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ingyenes játékában. A hatóság a szelessav.net weboldalon található netsebességmérő szolgáltatásának kipróbálásakor változatos nyereményekkel is ösztönzi a fogyasztókat az internetszolgáltatások tudatos, átgondoltabb kiválasztására és egyedi minőségi ellenőrzésére.

A szelessav.net weboldalt az indulás óta eltelt három hónapban már mintegy 125 ezer fogyasztó látogatta meg. A felhasználók már több mint harmincegyezer regisztrált szoftveres mérést végeztek el, míg a nem regisztrált szoftveres mérések száma ennek a többszöröse. Az NMHH mérőautói napi tíz órában folyamatosan járják az országot és eddig közel negyvennégymillió hatósági mérést végeztek el, amellyel ellenőrzik a mobilhálózatok le- és feltöltési sebességét, a késleltetési időt (válaszidőt), valamint feltérképezik és megrajzolják hazánk rádiófrekvenciás lefedettségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Na ugye! Most lett igazán jó az LG okostelevízió-tulajdonosoknak

csü nov 19 , 2015
A mázlista LG okostelevízió-tulajdonosok több ezer filmet és tévéműsort érhetnek el a Google Play Movies & TV applikáción keresztül. A szolgáltatás mától elérhető hazánkban is. Az alkalmazás használatával a nézők a legnagyobb hollywoodi stúdiók alkotásaiból, több ezer film vagy tévéműsor közül kölcsönözhetik ki, illetve vásárolhatják meg a nekik tetszőket. Mivel az […]
Tévénézés, televízió

És még ez is...