Három éven beül mindent legyűr a felhő

cloud„Most már a kis és közepes cégek életében is megjelentek azok az igények, amelyek a felhőtechnológia alkalmazását teszik szükségessé” – jelentette ki Vass Gábor, a Microsoft vállalati és partnerkapcsolati üzletág igazgatója. Véleménye szerint a költséghatékonyság mellett a mobilitás iránti igény is egyre magasabb, hiszen a munkatársaknak szükségük van arra, hogy bárhonnan, bármilyen eszközről könnyedén elérjék a munkájukhoz szükséges dokumentumokat és alkalmazásokat.

Három éven belül a hazai kkv-k több mint fele olyan  fog használni a produktivitás növelése és a hatékonyabb kapcsolattartás érdekében, mint amilyen az Office 365 – jósolta Vass, a Microsoft negyedszer elkészített európai kkv felmérésének alapján. Az igazgató szerint a felhőszolgáltatások örökre megváltoztatják a munkaidő és a munkahely fogalmát, hiszen azok akkor lesznek ott, ahol és amikor csak akarjuk.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Philips androidos tévéje a legjobbak között

sze aug 19 , 2015
ShareTweetPinShareAz EISA zsűrijének véleménye szerint ez a Philips televízió egyszerre ötvözi a kiváló képminőséget, a kellemes hangzást és az okostévék minden előnyét. Értékelésükben azt is kiemelték, hogy a magas technológiai tudás mellett a készülék ára is megfelelő, ami szintén fontos érv volt amellett, hogy a Philips 55PUS7600 lett az „Európa […]
televízió

És még ez is...