Laptoplopás: öndugába dőlt Demcsák?

DemcsakZsuzsaIdőt nyert Demcsák Zsuzsa: a botrányos válás során a férje fejéhez vágott vádak miatt a TV2 műsorvezetőjének ugyan még jó ideig bíróságra kell járnia, volt férje feljelentését egyelőre nem fogadta be az ügyészség. A felhők ugyan még nem vonultak el Demcsák feje fölül, hiszen a férjét lopás és testi sértés miatt is feljelentő műsorvezető ellentmondásba keveredett a bíró előtt. Nem loptam és nem is lophattam el sem az órát, sem a laptopot, hiszen álláspontom szerint azok közös vagyonunknak számítottak – mondta a volt férj, és őt látszik igazolni egy tény, amire a szemfüles bíró figyelt fel.

Demcsák ugyanis – próbálva bizonyítani, hogy az órákat a szponzorától kapta – szponzori szerződést csatolt a bírósági anyaghoz. Csakhogy a 2011 őszén született megállapodásban a műsorvezetőnek egy olyan személyi igazolványszáma szerepel, amelyet 2012. február 1-jén adott ki a hatóság, azaz szerződéskötéskor nem létezhetett. Demcsák a bírói kérdésre nem tudott magyarázatot adni, férje pedig feljelentést tett okirathamisítás, hamis vád és hatóság félrevezetése miatt — írja a borsonline.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

LG: többszobás audiolejátszó a keleti kényelemért

sze jan 21 , 2015
ShareTweetPinShareAz LG Electronics (LG) bemutatta az új Music Flow Wi-Fi (többszobás audiolejátszó) termékkínálatát, amelyet a zene és mozirajongók számára alkotott meg. Az új termékportfolió tagjai: az LG első, akkumulátorral működő wifi hangszórója (NP8350), a továbbfejlesztett wifi hangprojektorok (az LAS750M és az LAS950 modellek) valamint a Streaming 3D Blu-ray lejátszó (BP550). […]
hangfal

És még ez is...