LG: többszobás audiolejátszó a keleti kényelemért

hangfalAz LG Electronics (LG) bemutatta az új Music Flow Wi-Fi (többszobás audiolejátszó) termékkínálatát, amelyet a zene és mozirajongók számára alkotott meg. Az új termékportfolió tagjai: az LG első, akkumulátorral működő wifi hangszórója (NP8350), a továbbfejlesztett wifi hangprojektorok (az LAS750M és az LAS950 modellek) valamint a Streaming 3D Blu-ray lejátszó (BP550). A hangszórók egyaránt kompatibilisek az Android és iOS eszközökkel.

Minden egyes LG Music Flow Wi-Fi önállóan vagy egy másik eszközhöz vezeték nélkül — intelligens vezeték nélküli hálózaton és kétsávos wifi-n (2,4/5 GHz) — csatlakoztatva is használható, lehetővé téve a folyamatos audió élményt. Más Bluetooth hangszórókkal ellentétben, ha a Music Flow Wi-Fi termékekkel okostelefonról hallgatunk zenét, azt a bejövő hívások sem szakítják meg. Ha pedig kifogyunk a saját eszközön tárolt zenékből, az olyan zeneszolgáltatóktól, mint a Spotify, a Deezer, a Napster és a TuneIn is lehet online zenét hallgatni.

Az új kollekció kiegészül az LG HomeChat funkcióval is, ami lehetővé teszi, hogy az LG eszközöket a népszerű, LINE üzenetküldő alkalmazással vezéreljük bármilyen okostelefonról vagy tabletről. Ez alapvetően arra szolgál, hogy olyan szöveges utasítást küldjünk a hangszórónak, mint például „parti zenék lejátszása” vagy éppen „zene kikapcsolása egy óra elteltével”. A HomeChat segítségével az LG Music Flow Wi-Fi termékcsalád tagjai személyi asszisztensként is működhetnek, hiszen ébresztőfunkció és a közelgő eseményekkel kapcsolatos emlékeztető is beállítható rajtuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Felfordult poloskának öltöznek az új D-Link routerek

sze jan 21 , 2015
A D-Link számos újdonsággal rukkolt elő az idei CES-en: többféle, űrhajó házba (Inkább hasonlítanak ezek a házak a címben említett rovarra, de néhány fekete pöttyel modern katicaboárrá alakíthatjuk. A -szerk- meg.) épített öt gigás wifi routerrel. A három új routerből – AC5600 ULTRA Wi-Fi Router (DIR-895L/R), AC3200 ULTRA Wi-Fi Router […]

És még ez is...