Az MBH Bank az egyetemeken terjeszkedik

MBH Bank KioszkDigitális kioszkokat állít üzembe az MBH Bank, első körben tíz kioszkot telepítenek magyarországi egyetemeken.

A pénzintézet közleménye szerint a magyar FaceKom Kft. az MBH Bank megbízásából fejlesztette ki az ügyfélkiszolgálási pontokat, amelyekben helyi ügyintéző személyes közreműködése nélkül lehet ügyet intézni. Az okoskapszulában lehetőség van a teljesen privát és biztonságos távoli ügyintézésre. A kapszula és a kezelőfelület akadálymentes elérhetőséget is biztosít. Az első kioszk a héten nyílt meg Miskolcon.

Az MBH Bank mintegy kétmillió lakossági és vállalati ügyféllel rendelkezik. Összesített mérlegfőösszege meghaladja a 10 600 milliárd forintot. Jelenleg ez a bank rendelkezik a legtöbb fiókkal Magyarországon. A FaceKom Kft. távoli nagyvállalati digitális ügyfélazonosítást, elektronikus aláírást és kapcsolódó ügyfélkiszolgálást biztosító digitális megoldásokat nyújt a pénzügyi, a közmű, a fintech és a közigazgatási szektor szereplői részére. A magyarországi pénzügyi szektorban meghatározó szereplő a távoli digitális ügyfélazonosítás területén.  (Egyre aktuálisabb a német egyesüléskor elhangzott legendás mondat: Összenő, ami összetartozik… A NER bankja a neresített alapítványosított egyetemeken terjeszkedik. A -szerk- megj.)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szerencsejátékká nyilvánítanák a kriptovaluta-tranzakciókat

csü máj 18 , 2023
ShareTweetPinSharePénzügyi szolgáltatás helyett szerencsejátéknak nyilvánítaná a kriptovaluták forgalmazását a londoni alsóház pénzügyi bizottsága. A 28 oldalas helyzetértékelés megállapítja, hogy a jegybanki támogatás nélküli kriptoeszközök – például a bitcoin és az ether – kilengésekre hajlamos árfolyama és belső értékük hiánya óhatatlanul jelentős kockázatoknak teszi ki a fogyasztókat, miközben ezek a kriptovaluták […]
kriptovaluták

És még ez is...