Jövőre brutálisan sokat költ a Siemens kutatásra

innovacioMintegy 4 300 szabadalmat jegyzett a Siemens a 2014-es üzleti évében, ami kilenc százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Ez többek között annak a 12 kutatónak köszönhető, akik együttesen több mint 900 új találmányt jegyeztek, amelyekből 842 bejegyzett szabadalom születetett. A kutatókat a Siemens december 3-án, Münchenben innovációs különdíjjal tüntette ki. A vállalat azt is bejelentette, az idén kutatás-fejlesztésre fordított négymilliárd eurós költségkeretet a 2015-ös üzleti évben további 400 millió euróval tervezi növelni.

“Az innováció kulcsfontosságú a Siemens Vision 2020 stratégiában” — emelte ki Joe Kaeser, a Siemens AG elnök-vezérigazgatója. Hozzátette, az innováció alapja az értékes, kreatív ötlet. Leleményességükkel, új technológiai megoldások létrehozásával ez a 12 kutató és 30 ezer kollégájuk világszerte nélkülözhetetlen szerepet tölt be abban, hogy technológiai szempontból biztosítsa vállalatunk jövőjét és piaci sikereinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Disney Movie On Demand a Magyar Telekomnál

csü dec 11 , 2014
A hazai piacon elsőként, egy éve bevezetett havidíjas filmcsomag, a Telekom Moziklub szolgáltatása több mint 1200 órányi filmmel és filmsorozattal, hazánkban egyedülálló és folyamatosan bővülő kínálattal várja a korlátlan filmnézés kedvelőit. Az elmúlt hónapok sikeres tárgyalásainak köszönhetően Magyarországon egyedül a Telekom TV Moziklub szolgáltatásában érhetők el a Disney Movie On […]
Disney

Friss, ropogós