Öldöklő versenyben nyert a Delta Systems

Delta-Systems-eredmenyekDelta Systems Kft. nyerte a Fővárosi Vízművek Zrt. asztali számítógépek és monitorok beszerzésére kiírt tenderét. A beszerzés keretében a megrendelő hetven darab általános és tíz darab professzionális személyi számítógép, kilencven darab 21 collos és tíz darab 24 collos monitor beszerzésére írta ki a pályázatot. A szerződés eredetileg becsült összértéke, 17,87 millió forint volt, ám az öldöklő verseny ezt lenyomta 15 956 070 forintra. A tenderen a nyertes társaságon kívül indult még az ALPHANET Informatikai Zrt., az Inter-Computer-Informatika Zrt., a Nádor Rendszerház Kft., az Exicom Rendszerház Kft. és az Exicom Investor Holding Kft.

Csodás eredménnyel zárta 2015-öt a Delta Systems. Öt év alatt a forgalmát majdnem 12-szeresére, az üzemi eredményét pedig közel 18-szorosára növelte. A társaság 2013 után tavaly is megduplázta a forgalmát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Átalakul az Invitel Csoport: itt az Invitech Solutions

sze jún 29 , 2016
Az Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletága Invitech Solutions márkanév alatt, külön gazdasági társaságban folytatja működését. Az üzletág júliustól társasági formában, Invitech Megoldások Zrt.-ként támogatja több mint hatezer közép- és nagyvállalati, intézményi, valamint nagykereskedelmi partnerét üzleti céljaik elérésében – az ország teljes területén. Az Invitel Csoport egy sor lépést tett az […]

És még ez is...