Disney Movie On Demand a Magyar Telekomnál

DisneyA hazai piacon elsőként, egy éve bevezetett havidíjas filmcsomag, a Telekom Moziklub szolgáltatása több mint 1200 órányi filmmel és filmsorozattal, hazánkban egyedülálló és folyamatosan bővülő kínálattal várja a korlátlan filmnézés kedvelőit. Az elmúlt hónapok sikeres tárgyalásainak köszönhetően Magyarországon egyedül a Telekom TV Moziklub szolgáltatásában érhetők el a Disney Movie On Demand animációs és családi egész estés tartalmai, mint például a Dumbo, a Hamupipőke, a Csingiling, vagy a Karib-tenger kalózai 1-3. része.

A Disney egyedi kínálata mellett a Moziklubban a régebbi és az újabb filmek iránt rajongók is megtalálják kedvenceiket: a magyar filmtörténet remekei mellett az AMC műsorai is szerepelnek a választékban. Természetesen a folyamatosan bővülő kínálatot nyújtó szolgáltatásban a gyerekeknek és fiataloknak szóló tartalmak is helyet kapnak: a korábban különállóan Minimax, Megamax, Nicklikk és Krimiklub havidíjas tartalmai immár a Moziklubba integráltan érhetők el, egy előfizetésen belül.

A tévés sorozatok kedvelői számos, világszerte népszerű és sikeres hollywoodi műsorból, így például a Castle sorozat 1-5. évadából, a Hidegsebész, az Édes drága titkaink, a Flashforward, vagy a teljes Lost sorozat (1-6. évad) epizódjai közül válogathatnak. Érdekesség, hogy a Castle sorozat Magyarországon korábban még nem látott 6. és 7. évadát a Telekom TV Videotékájában lehet megtekinteni – így a sorozat kedvelői egyedül a Telekom TV-n nézhetik végig a sorozat eddigi epizódjait teljes terjedelmében. A legfrissebb, 7. évad filmjeit heti frissítésben lehet végigizgulni az amerikai premiert követő két napon belül.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Problémás a generációk közti együttműködés a munkahelyeken

csü dec 11 , 2014
Egy friss kutatás kimutatta, hogy az eltérő generációkba tartozó munkatársak nehezebben találják meg egymással a hangot, mint saját kortársaikkal. A generációs különbségek kihatnak a munkahelyi együttműködés hatékonyságára is. Az online felmérés egyik kiinduló hipotézise volt, hogy a korkülönbség befolyásolja az együttműködést, a fiatalabb és az idősebb generáció számára egyaránt nehézséget […]