Jónak lenni jó! Rossznak lenni rossz!

Jónak lenni, jóA Facebook eltávolította a Jónak lenni jó! műsor projektvezetőjének, Siklósi Beatrixnak a kampánnyal kapcsolatos korábbi bejegyzését.

„Eltávolítottuk a bejegyzésedet, úgy tűnik megpróbáltál másokat félrevezetve kedveléseket, követéseket, megosztásokat vagy videómegtekintéseket szerezni, a bejegyzésed nem felel meg a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinknek” – idézte telefonjáról a Facebook üzenetét Siklósi, a Kossuth rádió csatornaigazgatója az M1 egyik műsorában. Mint elmondta, a bejegyzés október 16-án készült, miután Merkely Bélával, a Semmelweis Egyetem rektorával, az egyetem alapítványának kuratóriumi elnökével megtartották a Jónak lenni jó! kampány sajtótájékoztatóját. Az erről szóló bejegyzést mindannyian megosztották, hangsúlyozva, hogy egy kiváló csapattal dolgoznak együtt a koraszülött babák megmentéséért, a veleszületett rendellenességgel élő gyerekek és családjaik támogatásáért.

Az MTI híre szerint Siklósi nem érti mi volt a probléma, hiszen ez egy teljesen egyértelmű bejegyzés volt. (Valószínűleg a Facebook szerint is egyértelmű volt, hogy a Kossuth rádió csatornaigazgatója megpróbált másokat félrevezetve kedveléseket, követéseket, megosztásokat vagy videómegtekintéseket szerezni, ami ugye nem felel meg az oldal alapelveinek. Egyébként tévedhet a Facebook, ezért ahhoz, hogy eldönthető legyen, hogy Siklósit tényleg sérelem érte-e, ahhoz ismerni kellene a bejegyzést pontosan, betűhíven idézve. A -szerk- megj.) Siklósi szerint, a Jónak lenni jó! 12 éve azt bizonyítja, hogy ez a kampány mindig tisztességesen, becsületesen zajlott és azért fontos erről beszélni, mert nem szeretné, ha ezt más platformokon valakik megpróbálnák besározni vagy rossz színben feltüntetni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Európában tovább nőttek a beszedett jogdíjak 2022-ben

pén okt 27 , 2023
Összesen 12,1 milliárd euró jogdíjat szedett be tavaly 116 országban 255 közös jogkezelő. Ez az előző évihez képest sohasem látott mértékű, 26,7 százalékos növekedés, és a pandémia előtti utolsó év, 2019 főösszegéhez képest is 19,8 százalékos emelkedés. A jogkezelők nemzetközi szervezete, a Szerzők és Zeneszerzők Társaságainak Nemzetközi Szövetsége (CISAC) éves jelentése […]
Hungaroton hanglemez vinyl

És még ez is...