Gondoljuk újra jelszavainkat: így frissíts Windows 10-re

jelszoA szlovák ESET bejelentette, hogy a Windows platform alatt működő otthoni (7-es és 8-as verzió) és üzleti (5-ös és 6-os verzió) megoldásai kompatibilisek a Microsoft legújabb operációs rendszerével is. A Windows 10 telepítése során azonban érdemes néhány biztonsági lépést megtenni vagy átgondolni.

4. Gondoljuk újra jelszavainkat: Ha még nem rendelkezünk Microsoft felhasználói fiókkal, a frissítéshez mindenképpen szükségünk lesz egyre. A regisztrációnál érdemes minimum nyolc karakterből álló kis és nagybetűt, valamint különleges karaktert vagy számot tartalmazó jelszót választanunk, a lehető legnagyobb védelem érdekében. Egy-egy rendszerfrissítésnél amúgy általánosságban is elmondható, hogy érdemes átgondolnunk jelszavaink biztonsági szintjét és állapotát, és amennyiben szükséges változtatni, frissíteni rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Büntetett az NMHH

hét aug 3 , 2015
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) általános hatósági felügyeleti eljárás keretében nyolcvanmillió forint pénzbírságot szabott ki az Invitel Zrt.-re (Invitel) amiatt, hogy a szolgáltató jogsértő módon, az elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályoktól eltérően, megfelelő jogalap hiányában, egyoldalúan módosította az egyéni előfizetői szerződéseket. A UPC Magyarország Kft. (UPC) tízmillió forint büntetést […]
Forint

És még ez is...