Ismét jön az Open Academy

DOS-promptJúnius 12-én hetedszerre rendezik meg az Open Academy-t, amelyet az it-biztonsági megoldásokat fejlesztő BalaBit IT Security és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnök és Informatikai Kara (BME) hozott létre 2011-ben, azzal a céllal, hogy népszerűsítse az élethosszig tartó tanulást a magyar informatikusok körében.

Az idei rendezvényen az előadók között a BME, a BalaBit, az IntelliFactory, a Prezi, a Ustream és a Virgo szakemberei szerepelnek. A témák között pedig a szoftverfejlesztés összes divatos területe megtalálható: funkcionális programozás, UX, JavaScript, F#, BDD, Java, Big Data, ELM, cloud computing, Python, és így tovább.

A konferencia helyszíné a BME Q épületeében a Simonyi Károly előadóterem lesz, ahova a 17 órakor kezdődő programra minden a szoftverfejlesztés iránt érdeklődőt várnak. A részvételhez regisztrációra van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vodafone: most jó lenni feltöltőkártyásnak

sze jún 4 , 2014
Hétfőtől 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást a Vodafone legújabb Max feltöltőkártyás csomagjainak felhasználói, jelentette be a Vodafone Magyarország. A feltétel az, hogy mind a hívó, mind a hívott fél aktív Max csomaggal rendelkezzen, azaz a tarifának megfelelő időszaki díj az egyenlegén legyen. Amennyiben ez így van, akkor tárcsázáskor egy különleges […]
Vodafone