Vodafone: most jó lenni feltöltőkártyásnak

vodafoneHétfőtől 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást a Vodafone legújabb Max feltöltőkártyás csomagjainak felhasználói, jelentette be a Vodafone Magyarország. A feltétel az, hogy mind a hívó, mind a hívott fél aktív Max csomaggal rendelkezzen, azaz a tarifának megfelelő időszaki díj az egyenlegén legyen. Amennyiben ez így van, akkor tárcsázáskor egy különleges dallam jelzi, hogy a hívás díjmentes.

A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS keret, akkor minden normáldíjas belföldi számra percenként 40 forintért telefonálhat, illetve ennyibe kerül az sms küldés is. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, akkor a perc és az SMS díj is 49 forintra növekszik. A MAX csomagok számlázása perc alapú és a csomagokhoz lehet további adat opciókat vásárolni.

(Mindig olvassuk el az apró betűs részt! legyünk tisztában azzal, hogy a távközlési cégek nem jótékonysági szervezetek, ezért arra törekednek, hogy minél több pénzt kivegyenek a zsebünkből. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

4G-LTE az Acer Liquid E600-ban

sze jún 4 , 2014
Az Acer a napokban mutatja be a Computexen az új Acer Liquid E600 okostelefont. A készülék 4G-LTE technológiával is felszerelték, és kompatibilis a legújabb LTE 4.0 sztenderddel, így 150 Mbps sebességű adatátvitelre is képes. Az AcerFLOAT technológiának és az ultragyors internet-hozzáférésnek folyományaként a felhasználók akár multitask is dolgozhatnak; kedvenc szociális […]
okostelefon