Informatikában erősít az Invitel

Javorniczky-Aron-InvitelAz Invitel a nemrégiben bejelentett három fő stratégiai irányban folytatja fejlesztéseit és továbbra is a tisztán ip-alapú hálózati szolgáltatásokra, a felhő alapú infokommunikációs megoldások értékesítésére, valamint további, egységesített kommunikációt és együttműködést támogató szolgáltatások kialakítására koncentrál. „Társaságunk a hazai ICT piacon rendkívül dinamikus növekedést ért el, két év alatt megduplázta ezen területen realizált árbevételét. A végrehajtott szervezeti átalakítás a hazai vállalati szektor számára egyértelmű üzenetet hordoz arról, hogy az Invitel infokommunikációs szerepvállalását a jövőben még hangsúlyosabbá kívánja tenni” – mondta Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

„A stratégiai irányok kijelölését követően elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szervezetünket is átalakítsuk és az infokommunikáció fókuszba helyezését a működés optimalizálása révén is megvalósítsuk. A szakterületek alapján felépülő szervezetet a továbbiakban felváltja az egyes ügyfélszegmensek speciális igényei alapján kialakított struktúra. Ennek alappillérei a nagyvállalati és kormányzati, a középvállalati, valamint a nagykereskedelmi igazgatóságok, melyekben a termékfejlesztés, a marketing, az értékesítési, illetve az értékesítést támogató szerepkörök integráltan találhatóak, biztosítva a köztük lévő még szorosabb együttműködést és ezzel elősegítve ügyfeleink még hatékonyabb kiszolgálását” – fogalmazott az üzletágvezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ilyen lesz, ha kiborggá válunk: a betegeknek jobb lesz

pén júl 3 , 2015
A biochip beültetés (sajnálatos) megjelenésével felvetődik a kérdés: ha egyszer úgy döntünk majd, hogy kiborgként folytatjuk az életünket, mennyiben változik majd meg a jelenlegi életformánk? Mi értelme van, hogy a technológiának határokat nem szabva mi magunk is droiddá változunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Jevgenyij Cseresnyev, a Kaspersky Lab […]
Csillagok háborúja robot doktor

És még ez is...