Ilyen lesz, ha kiborggá válunk: a betegeknek jobb lesz

schwrzenegger-datacenter, ipar, tűz, vas, gyár, terminatorA biochip beültetés (sajnálatos) megjelenésével felvetődik a kérdés: ha egyszer úgy döntünk majd, hogy kiborgként folytatjuk az életünket, mennyiben változik majd meg a jelenlegi életformánk? Mi értelme van, hogy a technológiának határokat nem szabva mi magunk is droiddá változunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Jevgenyij Cseresnyev, a Kaspersky Lab kutatója.

4. Betegek nyilvántartása
A chip időtálló megoldást kínál az betegek adatainak tárolásához. Összegzi a korábbi betegségeket, valamint az alkalmazott gyógyszereket, védőoltásokat, vizsgálati eljárásokat (vérvizsgálat, röntgen, MRI stb.) és az utóbbiak eredményeit. Sajnos, az orvosi adatbázisokban lévő betegek adatai gyakran elvesznek, ami rosszul érinti mind a betegeket, mind az orvosokat, és persze a biztosítótársaságokat is. A biochipes megoldás csökkentené mind a hibás diagnózisok számát, mind a biztosítási és az egészségügyi szolgáltatások költségeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jönnek a Toshiba Satellite L-sorozat új tagjai

pén júl 3 , 2015
A Toshiba bemutatta legújabb L-sorozatú notebookjait, a 15,6 hüvelykes (39,6 cm) Satellite L50-C/L50D-C és a 17,3 hüvelykes (43,9 cm) Satellite L70-C modelleket. A Windows 10 kulcsfunkcióit – beleértve a felhőtlen szórakozást támogató lehetőségeket is – szem előtt tartva tervezeték a készülékeket. A 15,6 hüvelykes (39,6 cm) modellek egyedi megjelenését a […]

Friss, ropogós