Ingyenes könyvkiadást kínál a Publio

AlcserNorbertJanuár 18. és 25. között kiadhatják könyveiket mindazok, akik rendelkeznek kézirattal, de eddig nem jutottak el odáig, hogy publikálják azt. A Publio Kiadó szolgáltatásai most mindenki számára ingyenessé válnak. A hazai self-publishing kiadó azok számára szeretne lehetőséget biztosítani, akik már rendelkeznek kézirattal, akár már meg is próbálták kiadni művüket, ám nem jutottak be abba tíz százalékba, akikkel a hazai kiadók szerződést kötnek. A kiadó “Új év, Új kaland” címmel hírdetett akciót, amelyben azt vállalja, hogy nyomtatott és elektronikus formában is elkészíti a szerzők műveit. Mindazok tehát, akik ebben az egy hétben feltöltik kéziratukat a publio.hu-n, értékesíthető, grafikus által tervezett borítóval ellátott, tördelt nyomtatott és e-könyvet kapnak.

“A nálunk megjelentetett művek nem feltétlenül amatőr írások, hiszen számtalan okból utasíthatják el a nagy kiadók a szerzőket” — mondja Alcser Norbert, a Publio ügyvezető igazgatója. Szerinte az íróknak így lehetősége van arra, hogy a nagy kiadók nélkül is eljussanak az olvasókhoz. Az elsőkönyveseknek különösen testhezálló lehet a szerzői kiadás, hiszen a kiadó körül kialakult amatőr írói közösség tagjai nyitottak, véleményezik, segítik és motiválják egymást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismét nyakunkon a TiJöttök! Program

hét jan 19 , 2015
Idén első alkalommal hirdeti meg az innovációs projekt verseny, a TiJöttök! Program folytatását az Entrepreneurship Foundation Hungary – EFH Vállalkozásfejlesztési Közhasznú Alapítvány (EFH). Az állami, civil és az üzleti szféra hármas összefogásának és támogatásának köszönhetően feltárják, bemutatják és díjazzák azokat az innovatív projekteket, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak majd a nemzetgazdaság […]