Az OKI megújította partnerprogramját

yenAz OKI idén egész Európában bevezeti új Shinraira keresztelt programját. Az eladásösztönző rendszer magában foglalja az eladási célszámokat és a hozzájuk kapcsolódó jutalmakat, a marketingtámogatást és az oktatást. A Shinrai program lényege, hogy az OKI készülékeket forgalmazó hivatalos viszonteladók vállalnak egy személyre szabott tervben meghatározott értékesítési mennyiséget, amelynek teljesítése esetén különböző jutalmak és visszatérítések illetik meg őket.

A megújult modellben négy partneri szint található: Business Partner, Executive Series Partner, valamint 1. és 2. szintű Premium Partner. Emellett a viszonteladók specializálódhatnak a menedzselt nyomtatási szolgáltatások, a fehér toneres grafikai készülékek vagy a szervizelési területek valamelyikére is. Továbbra is megmarad a Hivatalos OKI Viszonteladó státusz, amely a Shinrai program előszobájaként az új forgalmazók számára biztosít lehetőséget a csatlakozásra. Az egyes szintek különböző előnyöket kínálnak számukra az üzleti támogatás és ösztönzés tekintetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Túlértékelik az ERP rendszerek képességeit a cégvezetők

sze jún 25 , 2014
Ötven fő felett már az adminisztrációs teher is jelentősen megugrik, a vállalatok ötödénél már ötven-száz tárolandó dokumentum keletkezik naponta. Nem véletlen, hogy ekkora alkalmazotti létszám felett már legalább három vállalati szoftver támogatja a belső munkát – derült ki a DMSONE Zrt. és az eNET által a kétmilliárd forint fölötti árbevétellel […]

Friss, ropogós