Ötletek a lánybúcsú szervezéséhez

printfashion.huAmennyiben azt a feladatot kaptad, hogy megszervezd legjobb barátnőd lánybúcsúját, nem vagy könnyű helyzetben. Ötletességre, kreativitásra, kitartásra, türelemre biztosan szükséged lesz a következő hetekben, de mi most segítünk néhány jó tanáccsal ez ügyben!

Gondolkozz előre!

Először is, amiről biztosan tudod, hogy kelleni fog, azt rendeld meg időben! Tipikusan ilyen a lánybúcsús póló, amelyet a legegyszerűbben a Print Fashion női pólói közül szerezhetsz be. Itt rengeteg minta áll rendelkezésre, viccesebbnél viccesebb feliratokkal. Ráadásul ezeket grafikusok tervezték, így igazán egyediek is találhatók köztük.

A mintát vásárolod meg tulajdonképpen ezen az oldalon, ezért akár a neked tetsző változatot kötényre, kispárnára vagy bögrére is kérheted. Ezek is lehetnek kellékek a partin, ahol embert próbáló feladatokat kell majd végrehajtania a menyasszonynak.

Ugyanígy gondoskodhatsz előre az ételekről, italokról is. Ha megvan a létszám, számold ki, mennyi üdítőt, mennyi szeszes italt fogtok várhatóan meginni, s nekiláthatsz a beszerzésüknek. Rendelj lánybúcsúra illő tortát is, illetve beszéljétek meg, ki mit fog sütni – ha akartok süteményt enni.

Foglald le a helyszínt is, minél előbb, annál jobb. Nincs bevált ötlet arra, kinek mi a megfelelő, ez a csapat létszámától, az érdeklődési körtől is függ. Egy szabadulószoba után beülhettek valahova, de kezdhettek egyből egy vacsorával is valamelyik étteremben. Gyakori, hogy az egyik koszorúslány lakásán indul a buli, majd a csapat nekivág az éjszakának.

Vicces feladatok

Ez az egyik legnehezebb dolog: vicces feladatokat kitalálni a menyasszonynak. Búvárkodj a neten szabadidődben, olvass kommenteket, blogokat a témában. Számtalan hasznos ötletet fogsz találni. Totó a vőlegénnyel kapcsolatban, versírás megadott szavak alapján, háziasszonyi teendők megoldása – egy kis nehezítéssel, eskütétel: ezek mindig beválnak.

Igen emlékezetessé tehető az este, ha a városban sétálva kap feladatot az ara, de ezért is van nagy szükség az egyenpólóra. A menyasszony számára másfajtát készíttess, hogy az emberek lássák, az ő fejét kötik be hamarosan.

A lánybúcsús csapatokat mindig nagy érdeklődéssel fogadják az emberek, és könnyen rávehetők arra, hogy segítsenek a küldetéseket véghez vinni. Vegyél pár csokor petrezselymet, majd küldjétek el a menyasszonyt, hogy adja el azokat minél magasabb áron. Többet úgysem fog petrezselymet árulni!

Mi a feladata a barátnőknek ilyenkor?

A menyasszony – bár biztosan örül, hogy hamarosan feleség lesz – lehet, hogy egy csöppet fél is a változástól. Fontos, hogy a vicces feladatokon túl komolyabb dolgokról is beszéljetek, ha az ara úgy kívánja.

Nemcsak a nevetésnek, hanem a sírásnak is helye van egy lánybúcsún, hiszen valóban búcsúról van szó: a felhőtlen fiatalkor lezárásáról. Állítsatok össze egy fényképalbumot vagy videót a közös képekből, és nézzétek meg együtt!

Az emlékek felidézése tudatosítja a menyasszonyban, hogy mindig ott lesztek mellette, és ez a legfontosabb.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A mosogatógép kiválasztásának és beüzemelésének ideális menete

szo máj 13 , 2023
Ma már egyre kevesebb háztartásból hiányzik a mosogatógép. Ez az az eszköz, ami a legtöbb időt és energiát tudja megspórolni, ráadásként a főzés és azt követően a családi együttlét örömét is kellemesebbé teszi a tény, hogy nem várnak koszos edények halmai ránk utána, hiszen a készülék elvégzi helyettünk a munkát. […]
markabolt.hu

És még ez is...