NNG: Szegeden szoftvereseket szeretne felvenni

munkaMegkezdi a toborzást szegedi fejlesztőközpontjába az iGO Navigációról ismert NNG Kft. Az első szakaszban ötven új fejlesztőt terveznek felvenni, majd a létszámot fokozatosan növelve közel kétszáz pozíció betöltése a cél a következő egy évben. Az új csapat ismert autómárkák modelljeibe készülő navigációs és infotainment projekteken dolgozik majd. A társaság közleménye szerint, bár az iparágban jellemző trend a programozási feladatok kiszervezése olcsóbb munkaerőt kínáló országokba, az NNG vezetősége határozottan kitart amellett, hogy a fejlesztési munkát és a cég központi tevékenységét Magyarországon tartsa. (Sevillai Szent Izidor áldása legyen a társaság összes vezetőjén! A -szerk- megj.)

„Magyarországon indultunk el, a kiváló hazai szakembereknek és a külföldön is elismert magyar logikának, gondolkodásmódnak köszönhetően jutottunk el oda, ahol ma tartunk, és fel sem merül, hogy máshová vigyük a tevékenységünket. Nagy terveink vannak a városban, és ezek megvalósításához meg akarjuk találni a legjobb szakembereket. Bízunk abban is, hogy a környező országokból, határon túlról is érkeznek majd hozzánk tehetséges kollégák, akiknek inspiráló feladatokat tudunk kínálni” – mondta el Balogh Péter az NNG vezérigazgatója.

Az új központba elsősorban C++ fejlesztői, -tesztelő és -csoportvezetői munkakörökbe keresnek pályázókat, illetve a felhasználói felület fejlesztéséhez grafikusok és scripterek (UI fejlesztőket) jelentkezését várják. A programozói központ a tervek szerint novemberben nyílik majd meg, de a toborzás már megkezdődött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akiket a YouTube tett "naggyá" II.

csü aug 28 , 2014
Nincs mese, elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Az első generációs YouTube “sztárok” már kivívták maguknak a milliós nézettségeket és a hírnevet. Sokan pont úgy, a semmiből kezdték, mint azok a második generációs hősök, akiket most a Ki Mit Tube keres. Ők formálják majd […]