Akiket a YouTube tett “naggyá” II.

SzirmaiGergelyNincs mese, elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Az első generációs YouTube “sztárok” már kivívták maguknak a milliós nézettségeket és a hírnevet. Sokan pont úgy, a semmiből kezdték, mint azok a második generációs hősök, akiket most a Ki Mit Tube keres. Ők formálják majd a jövő ízlését — állítják (remélhetően tévesen) a szervezők. Sorozatunkban az első generációs “sztárokat” mutatjuk be a szervezők segítségével.

Szirmai Gergely
Szirmai ma az ország egyik legsikeresebb YouTube sztárja, csatornáját egy nagyvárosnyi feliratkozó követi. A Hollywood Hírügynökség népszerűségére jellemző, hogy Szirmai Twilightról szóló videóját többen nézték meg, mint ahányan idehaza elmentek rá a mozikban. “A Youtube-on ott dől el a sikered, hogy apait anyait odavágsz-e a kamerának és a közönségednek, vagy sem. Nincs cenzúra, nincs megkötés, nincs gát. Csak te vagy meg ők” – mondta a “sztár”. Ha van ember ebben az országban, aki tudja, hogyan kell profi műsort gyártani YouTube-ra, az bizony Szirmai — áll a verseny szervezőinek közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Komáromba költözik a Foxconn leánya

csü aug 28 , 2014
Székesfehérváron megszüntette termelését a számítógépeket és kommunikációs eszközöket gyártó PCE Paragon Solutions Kft., a termelést a cég komáromi üzemébe költöztették át – mondta el a Foxconn leányvállalatának ügyvezetője. Tálos Péter hozzátette, Székesfehérváron augusztus 15-én állították le a gyártást és augusztus 21-én Komáromban teljes kapacitással kezdtek termelni. A két gyár összeolvadásával […]

Friss, ropogós