Példátlan, amit az XAPT Hungary 2015-ben művelt

XAPT-Hungary-eredmenyekElképesztően jó évet zárt 2015-ben az XAPT Hungary Szoftver Tanácsadó Kft. A társaság az elmúlt öt évben minden évben növelni tudta mind a forgalmát, mind pedig az üzemi eredményét. Ebben az időszakban megháromszorozta a forgalmát, és megtízszerezte az üzemi eredményét: a 2010-es 2,1 milliárdos forgalmat és a 339 milliós üzleti eredményét 2015-re 6,5 milliárdra és 3,1 milliárdra növelte (lásd táblázat).

Az XAPT nyerte a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. felhívással induló tárgyalásos eljárásban kiírt tenderét. A pályázat tárgya a MÁV-Start értékesítési és ügyfélszolgálati folyamatait támogató Microsoft Dynamics CRM rendszer funkcionális bővítése, amelyet eredetileg hatvanmillió forintra taksált a kiíró.  A beszerzés végleges összértéke nettó 54,5 millió forint lett. A nyertes a munka 24 százalékát alvállalkozóval tervezi elvégeztetni — olvasható a Közbeszerzési Értesítőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

CIB-bank: innentől semmi cicó

ked jún 28 , 2016
Felgyorsítja a digitalizációt a CIB Bank, megújítja például internetbankját és bevezeti a papírmentes ügyfélkiszolgálást – mondta Ákos Tamás, a bank vezérigazgató-helyettese. Kifejtette, folyamatosan és gyorsan változnak az ügyfelek igényei, amire az internet és az okos mobileszközök világában szintén gyorsan kell reagálniuk a bankoknak. Simák Pál, a bank elnök-vezérigazgatója kiemelte: a […]
digitális könyvkiadás

Friss, ropogós