Így védheted a csemetéd: tartsd meg a titkaid

facebookFolytatódnak a Kaspersky Lab kutatójának, Katyerina Kocsetkova biztonsági tippjei, amelyekkel kivédheti, hogy ön vagy gyermeke az online támadások áldozatává váljon.

Elmondja az utcán idegeneknek, hogy merre megy, mit eszik reggelire, vagy, hogy mi a legjobb barátai pontos címe? Valószínűleg nem. Az interneten ugyanezeket a szabályokat kellene követni. Ha nem állítja be megfelelően az adatvédelmi beállításokat a közösségi oldalain, könnyedén egy olyan ember kiszemeltjévé válhat ön vagy családja, aki részletesen megvizsgálja a Facebook és Instagram fiókját és jóval többet megtudhat, mint amennyi még elfogadható. Tartsa meg titkait, és figyelje gyermeke közösségi aktivitásait is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ismét indul az Imagine Cup Academy

sze nov 4 , 2015
Januárban újra indul a Microsoft Imagine Cup Academy, amely harmadik éve gyakorlati, a mindennapi munka során nélkülözhetetlen ismeretekkel segíti azokat a magyar fiatalokat, akik egy jó ötletet szeretnének megvalósítani a digitális világban. A program céltudatosan készíti fel a jelölteket a Microsoft Imagine Cup helyi fordulójára. A korábbi rendezvényekről a magyarországi […]
Microsoft