Húsz százalékkal nőtt a Media Markt forgalma tavaly

1

Media MarktNettó 72 milliárd forint forgalma volt 2015-ben a Media Markt Magyarország Kft. 22 üzletének, ami csaknem húsz százalékos növekedés 2014-hez képest — mondta Balogh Péter, a Media Markt Győr Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek. Balogh elmondta, hogy a webáruház forgalma tavaly megduplázódott, miközben a magyar online kereskedelmi forgalom csak mintegy húsz százalékkal bővült.

Balogh elmondta, hogy tavaly bruttó 4,5 milliárd forint forgalma volt az elektronikai, távközlési és háztartási kis- és nagygépeket forgalmazó üzletnek, ami mintegy tíz százalékkal nőtt 2014-hez képest. A forgalom növekedését szerinte nagyban segítette a kormány által meghirdetett mosógép- és hűtőgépcsere-program, illetve jelentős a kereslet az okostelefonok iránt is.

One thought on “Húsz százalékkal nőtt a Media Markt forgalma tavaly

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A volt kolléga, nem feltétlenün jó kolléga

pén aug 26 , 2016
Amikor egy cég és egy alkalmazott útjai elválnak, a távozó munkatársnak vissza kell adnia a céges eszközeit, például telefonját vagy számítógépét, és elvinnie a személyes tárgyait az irodából. A fizikai eszközökkel teljesen egyértelmű a helyzet, de a virtuális javakra már nem fordítanak mindenhol ekkora figyelmet. Pedig komoly kockázatokat jelenthet, ha […]

És még ez is...