Zyxel: egyre többet nyújt a Nebula 100%

A tajvani Zyxel bemutatta továbbfejlesztett hálózati menedzsment platformját. A gyártó szerint az új biztonsági csomaggal a kkv-k a Nebula felhőalapú hálózatán is biztonságosan és kényelmesen szervezhetik üzletmenetüket, védve a lehetséges kibertámadásoktól és a zsarolóvírusoktól.

A Nebula 100% felhő alapú hálózati és menedzsment megoldás segítségével a rendszergazdák központilag, egy felületről menedzselhetik a vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági eszközöket. A rendszerhez csatlakoztatható eszközök köre folyamatosan bővül, ma már 16 terméket (nyolc hozzáférési pontot, öt switchet és három biztonsági átjárót) tartalmaz. Az új biztonsági csomag háromszintű védelmet nyújt a hálózatoknak. Minden Nebula Biztonsági Átjáró felhasználó egy egyéves, ingyenes előfizetésben részesül, az átjáró IDP szolgáltatását felhasználóknak pedig ingyen upgrade jár. A biztonsági csomag frissítésébe tartozik az Alkalmazás Őrszem (alkalmazás intelligencia), és az IDP (Behatolás Észlelés és Megelőzés), ami proaktívan beazonosítja és elhárítja a behatolókat, valamint priorizálja és blokkolja az alkalmazásokat a termelékenység növelésének és a sávszélesség optimális kihasználásának érdekében. Szintén idetartozik még a tartalomszűrés (URL és HTTPS domain szűrés) a rosszindulatú és nem megfelelő weboldalak hozzáférésének megakadályozására. Végül pedig az antivírus bástyaként szolgál a rosszindulatú szoftverek ellen.

Next Post

Okosfejlesztéseket bemutató útikalauzt készít a településeknek az ITM

csü okt 4 , 2018
Okosfejlesztéseket bemutató „útikalauzt” készít az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a hazai települések döntéshozóinak. A tárca célja, hogy támogassa a hazai okostelepülések létrejöttét és segítse fenntarthatóvá tenni életüket. Az ITM közleményében az áll: olyan útmutató kidolgozása a cél, amely a települések fejlesztéseinek és életvitelének fenntartható eszköztárát mutatja be. A kalauzban […]

És még ez is...