LTE: a Gartner nagyra értékeli az Ericssont

ericsson-gartner-lte-2015-1qAz Ericsson bejelentette, hogy a Gartner informatikai kutató és tanácsadó vállalata továbbra is az LTE iparági vezetőjének pozicionálja az Ericssont, amely 2015-ben immáron hatodik éve szerepel folyamatosan az LTE infrastruktúra jelentés ’Bűvös Négyzet’ listájának vezetői kvadránsában. Az Ericsson cselekvési és végrehajtási képesség szempontjából a 2015. április huszadikán kiadott idei jelentésben a lista élére került. A jelentés a végpont-végpont LTE hálózati infrastruktúra berendezések (rádiós és maghálózat) értékesítőit vizsgálja, és rangsorolja őket cselekvési és végrehajtási képességük és az LTE piaci jövőképük teljessége alapján.

Az Ericsson kezeli a legnagyobb globális LTE forgalmat – a világ mobilforgalmának negyven százaléka az Ericsson hálózatain keresztül zajlik, ami kétszerese a céget követő versenytársa által bonyolított forgalomnak. Az Ericsson valamennyi nagy forgalmú LTE piacon jelen van, és a világ száz legnagyobb városában az Ericsson rendelkezik a legnagyobb piaci részesedéssel az LTE piacon. Az Ericsson nemzetközi szinten több mint 220 LTE RAN és Evolved Packet Core hálózatot szállított, amelyből 170 élő kereskedelmi hálózat — áll a svéd társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bartolits: a jövő megismerésére törekszünk

hét máj 18 , 2015
A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság (NMHH) főosztályvezetője nagyon ambiciózus tervnek tartja azt a kormányzati törekvést, hogy három-öt év múlva minden háztartásban elérhető legyen a másodpercenkénti harminc megabites sávszélességű internet. Bartolits István, a médiahatóság technológiaelemző főosztályának csütörtökön dr. Magyari Endre-díjjal kitüntetett vezetője egy tévéműsorban arról beszélt, hogy az a feladatuk, hogy […]

Friss, ropogós