Hihetetlenül olcsó tabletek a Lenovotól

androidA Lenovo a CES-en bejelentette az első alkalommal tabletet vásárlóknak kifejlesztett Lenovo az Android 4.4-et futtató, hihetetlenül olcsó TAB 2 A7-10 és A7-30 modelleket — áll a gyártó közleményében. A 9,3 milliméteres, ceruza vastagságú és csupán 269 grammos tömegű, belépő szintű A7-10 egész nap használható nyolc óráig terjedő akkumulátor üzemidejének köszönhetően. Az A7-10-et felszerelték minden lényeges szolgáltatással, amelyre egy tabletnek szüksége lehet: micro SD kártyával 32 GB-ig bővíthető tárolóval, négymagos MediaTek processzorral és ötpontos, 1024×600 pixeles IPS érintőképernyővel egy varázslatosan vonzó, ébenfekete házban.

A gyártó szerint kivételesen jól hordozható eszköz 8,9 milliméteres vastagságával és ugyancsak 269 grammos tömegével az A7-10 bátyja, az A7-30, amely testvére szolgáltatásain túlmenően opcionális, hanghívást lehetővé tevő 3G kapcsolódási lehetőséget kínál. Ez az

lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen eszközzel minden feladatot megvalósítsanak, ha úton vannak. A SIM-kártya által támogatott hanghívásokon túlmenően a 3G technológia biztosítja a zökkenőmentes video- és zenelejátszást. A felhasználók négy vidám szín – tengerkék, vattacukor, gyöngyfehér és ébenfekete – közül választhatnak.

Mindkét tablet előre telepítve tartalmazza a Lenovo DOit appjait, köztük az eszközök közötti azonnali fájlmegosztásra szolgáló SHAREit-et, a vírusok ellen védő Security-t, valamint a kapcsolati adatok, szöveges üzenetek és híváslisták mentésére, illetve visszaállítására használható SYNCit-et.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Januárban indul az internetkon.hu

szo jan 10 , 2015
Még nem tudni pontosan mikor, január közepén, vagy a végén, de elindul az internetről szóló nemzeti konzultáció honlapja: az internetkon.hu – jelentette be Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos pénteken az M1 Ma reggel című műsorában. Közölte: az internetes felületen lesz módja a […]

Friss, ropogós