Van miben reménykedniük a kisebb irodáknak

switch-kapcsoló-ethernetÚj hálózati switch sorozatot vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. A márka új GS1200 modelljei elsősorban a kisebb irodák részére jelentenek költséghatékony megoldást, az 5/8 portos Gigabit switchek kevesebb kábellel és egyszerűbb grafikus interfész felülettel biztosítják a zökkenőmentes üzleti működést. A PoE képes eszközök összekötése kulcsfontosságú az irodai hálózatokban, a ZyXEL új modelljei pedig a tápfeszültség- és adatátvitelt is egy kábelen végzik, így nem kell feleslegesen fúrni és faragni az irodában. A PoE+ támogatás a legtöbb kis- és középvállalkozásoknál is általában használt 30 watt/port teljesítményt teszi lehetővé.

Az ellenőrzésen és a hálózat menedzsmentjében is idő takarítható meg az okos-vezérelt eszközöknek köszönhetően, így a munkatársaknak is marad idejük arra, hogy az üzlet szempontjából lényegi tevékenységekre összpontosítsanak. A GS1200 switch eszközök grafikus interfész felületén keresztül pár kattintással kezelhetőek a switch-hez csatlakoztatott eszközök. Az „okos” funkcióknak, mint a VLAN vagy QoS köszönhetően pedig tovább priorizálható a sávszélesség, amely nagyobb biztonságot és zökkenőmentes teljesítményt biztosít. A GS1200 megfelel az energiahatékony ethernet sztenderdeknek (IEE 802.3az) is, és automatikusan kevesebb energiát használ fel a működéshez kisebb hálózati forgalom esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Közel kétmilliárdos tendert nyert az AH és tsa.

sze aug 3 , 2016
Az Antenna Hungária Zrt. (AH) , Appsters Mobiltartalom-fejlesztő Kft., és a Smart Media Technologies Hungary Kft. nyerte a Médiaszolgáltatás – támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tenderét az médiaszervezet komplex médiatartalom-kezelő- és támogató rendszerének informatikai támogatása és továbbfejlesztése tárgyában. A húsz hónapra szóló szerződés célja, hogy az MTVA audiovizuális vagyonát és élő tartalmait az […]
antenna

Friss, ropogós