Szép ajándék a ZORO II wireless fejhallgató

ZORO-II-wirelessAz ausztrál Noontec LTD. új fejhallgatója, a ZORO II wireless sokak számára lehet csodás karácsonyi ajándék. A dobozt kibontva előkerül a rendkívül igényes kialakítású eszköz. Jó megjelenésű, kézbe véve pedig rögtön érezhető, hogy nem holmi tucattermékről van szó. A fejjel érintkező részei mind puhán párnázottak a kényelem érdekében, a méretéhez képest pedig meglepően könnyű a készülék. A “természetesen” Kínában, Sencsenben gyártott készülék minden valamire való csatlakozási lehetőséggel rendelkezik: van 3,5 mm-es jack dugó, Bluetooth 4.0. NFC is segíti a csatlakozást a megfelelő készülékhez. Az aktív kapcsolatokhoz az energiát, egy 650 mAh-ás akkumulátor szolgáltatja, ez 35 óra folyamatos zenehallgatáshoz, vagy ezer óra készenléthez elegendő.

A hangszórópár 40 milliméteres Votrik HD tipusú, és nagyon szépen szól. Ha a készülékhez adott mikrofonos kábellel kapcsoljuk össze az okostelefonunkat, akkor a telefonálások is lebonyolíthatók az ügyes kis fejhallgatóval. A szerkezet nagyon praktikusan összehajtható, így nap közben kevés helyet foglal a táskánkban. Egy apró, ám a legtöbb ma divatos utcai fejhallgatóra jellemző zavaró hibája van a készüléknek, az ugyanis, hogy a viszonylag kis méretű fejhallgató nem fedi be teljesen a fület, hanem inkább rajta ül. Ez hosszabb viseletnél kényelmetlenné teheti a viseletet.
(A készüléket a DualSimSmartphone.hu-tól kaptuk kipróbálásra.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

2021-re 150 millió 5G mobil előfizetés várható

hét nov 30 , 2015
Az Ericsson előrejelzése szerint 2021-re 150 millió 5G mobil internet előfizetés lesz. Várhatóan Dél-Korea, Japán, Kína és az USA járnak majd az élen, itt terjednek majd el először és a leggyorsabban az 5G előfizetések. Az 5G új típusú eszközöket kapcsol majd össze, így a dolgok internetéhez (IoT) kapcsolódó új felhasználási […]
5G, internet, hálózat