Ezzel ellenőrizheted a csemetéd online aktivitását és fizikai helyzetét

gyermekvedelemKiadták a Kaspersky Total Security multi-device legújabb verzióját. A beépített Kaspersky Safe Kids megoldás segítségével az új termék nem csak a felhasználó magánéletét és bizalmas információit védi meg az idegenektől, hanem lehetővé teszi a szülők számára, hogy jobban ellenőrizhessék gyermekeik online aktivitását és fizikai helyzetét, megakadályozva ezzel azt, hogy nem megfelelő weboldalakra tévedjenek, valamint szabályozhatják azt az időtartamot, amelyet a gyermekük digitális eszközök használatával tölt.

A gyermekek fokozott védelmén túlmenően a termék új privát böngészés funkciója és webkamera védelmi technológiája segít megóvni a felhasználó magánéletét a Windows, a Mac, az Android és az iOS operációs rendszert használó eszközökön.
A privát böngészés funkció megakadályozza a weboldalak és a webes alkalmazások információgyűjtését arról, hogy milyen weboldalakat látogatunk meg, milyen kereséseket végzünk, hol tartózkodunk és milyen eszközöket használunk. A technológia a szó szoros értelmében kimetszi az ilyen típusú személyes információkat az internetes forgalomból, biztosítva ezzel azt, hogy az adatok soha ne hagyják el az eszközt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Invitel kutatás: változnak a sorozatnézési szokások

sze ápr 6 , 2016
Az Invitel közelmúltban végzett Nagy Sorozatrajongó kutatása szerint a tévészolgáltatóknak rendkívül fontos, hogy a nemzetközi trendek mellett a hazai igényeket is jól ismerjék. Így nem szabad figyelmen kívül hagyniuk azt a jelenséget sem, hogy új típusú médiafogyasztási szokások vannak kialakulóban, amelyeket nagy részben az internet fejlődése generál. Azaz a felhasználók […]

És még ez is...