Díjeső II. — a Sony és a 4K élménye

4kA Technical Image Press Association (TIPA) szerint a legjobb videokamera a Sony FDR-AX100. A 4K videó a HD felbontás négyszerese, és a Sony AX100 modellje az elsők között nyújtotta a 4K felvétel élményét hagyományos videokamera kialakításban. A készülék 1.0 típusú Exmor R szenzort tartalmaz, amely 14 és 20 megapixel felbontásban képes állóképet rögzíteni felvenni.

Több videó rögzítési mód áll a rendelkezésünkre, így például az XAVC-S, az AVCHD és a MP4 formátumokat is használhatjuk. A kamerában a Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektív kiegészül a 12-szeres optikai zoommal. A BIONZ X processzor másodpercenként 120 képkockával képes rögzíteni az Optical SteadyShot képstabilizációnak és az Active módnak köszönhetően. A kamera keresője EVF vagy 921K LCD. A beépített wifi és az NFC lehetővé teszi, hogy okostelefonunkhoz csatlakozhassunk, így akár távolról is dolgozhatunk a kamerával, ha telefonunkat távirányítóként használjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezerszámra kapcsolják le a honlapokat

sze máj 14 , 2014
A londoni rendőrség szellemitulajdon-védelemmel foglalkozó egysége a tavaly 2 500, hamis termékeket áruló honlapot záratott be, amelyek korábban több tízmillió fontos forgalmat bonyolíthattak le — írja a hamisitasellen.hu. A fogyasztóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a hamisított termékeket gyártó oldalak látogatásával azt is kockáztatják, hogy a személyes adataikat más csalásokhoz […]
kapcsoló

Friss, ropogós