Három éve indult, de még mindig csak egy éves: gyorsan nő az Okospont

iQor-Global-Services-Hungary-eredmenyekAz Okospont szolgáltatás egyéves fennállását ünneplték a hétvégén a Media Markt üzleteiben felállított Okospontok munkatársai és vezetői. Az Okospontok Magyarország 14 városában, 22 Media Markt üzletben érhetőek el a hét minden napján, ahol 43 telekommunikációs szakértő segíti szervizelési szolgáltatásokkal az érdeklődőket. Az Okospontok működését a Media Markt a kezdetektől az iQor Global Services Hungary Kft. közreműködésével biztosítja. A 2015-ben több, mint 147 millió dollár (~42 milliárd forint) forgalmat elérő  iQor a “high-tech” elektronika területén, az értékesítés utáni piacon nyújt professzionális terméktámogatási szolgáltatásokat partnereinek.

Az amerikai tulajdonban lévő, globálisan 18 országban, több mint 32 ezer munkavállalót foglalkoztató nagyvállalat magyarországi központja Szombathelyen van, ahol több mint 1100 főt foglalkoztat. Az elmúlt év eredményeit jellemzi, hogy 35 ezernél is több vásárló, közel ötvenezer szolgáltatást vett igénybe az Okospontok által nyújtott lehetőségek közül. Kiemelkedik ezek közül a fólia és edzett üveg több mint tízezer esetben történt felhelyezése, valamint a forgalmazott vírusirtó csomagok értékesítésének és telepítésének száma.

A Media Markt Okospontok szolgáltatásai
• Start csomagok: szolgáltatások beállítása új mobilra, tabletre, laptopra: programok telepítése, készülék személyre szabása, készülék bemutatása, használatának oktatása.
• Költöztető csomagok: a régi készülékről adatok másolása új mobilra, tabletre, laptopra, az eredeti készülék “tükrözése”, beállítások átvitele.
• Mentő csomagok: meglévő mobil, tablet, laptop szoftveres problémáinak megoldása: gyorsítás, vírusmentesítés, hibaelhárítás, restore, újratelepítés.
• Védelem csomagok: fólia, edzett üveg felhelyezés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.