Gyász: a neten búcsúzhatunk el a Motörhead alapítójától, Lemmy-től


Az interneten nézhetik végig a rajongók a december 28-án meghalt Lemmy, a Motörhead együttes alapítójának és frontemberének szombati búcsúztatóját. A kilencven perces szertartást magyar idő szerint szombat éjféltől lehet nézni az együttes hivatalos YouTube csatornáján – írta a The Telegraph című honlap. “Bárhol is vagytok, gyűljetek össze más Motörhead rajongókkal és a barátaitokkal, és nézzétek meg együtt a szertartást. Menjetek el a kedvenc bárotokba, klubotokba, győződjetek meg arról, hogy van internetkapcsolat és koccintsatok velünk. Vagy egyszerűen csak hívjátok át a haverjaitokat és ünnepeljétek meg otthon Lemmy életét” – írta Facebook-bejegyzésében az együttes, arra kérve a rajongókat, hogy helyszűke miatt ne látogassanak el személyesen a hollywoodi Forest Lawn temetőbeli búcsúztatóra. Lemmy, polgári nevén Ian Kilmister december 28-án, hetvenéves korában halt meg Los Angelesben. Az együttes tájékoztatása szerint a zenész a rák egy különösen agresszív formájában halt meg, betegsége rövid lefolyású volt, és Lemmy is csak december 26-án, két nappal hetvenedik születésnapja után értesült a diagnózisról.

Legyen Lemmium egy új nehézfém
A rockzene kultikus alakjának halála érdekes kezdeményezésre sarkallt egy yorki férfit, aki petíciót indított, hogy az énekes előtti tisztelet jelenként nevezzenek el Lemmiumnak egy újonnan felfedezett nehézfémet. Eddig nagyjából 14 ezren írták alá a petíciót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt vannak az LG K sorozat új okostelefonjai

pén jan 8 , 2016
Az LG Electronics (LG) a héten mutatja be a K sorozatba tartozó új okostelefonjait, amelyek az LG prémium mobiltelefonjainál megszokott fejlett kameratechnológiával és kezelőfelületi funkciókkal érkeznek. A sorozat első két tagja, a K10 és a K7 a 2016-os CES-en debütált. Az LG K sorozat okostelefonjai (a korábbi L sorozat utódjai) […]
okostelefon

Friss, ropogós