Trump dobta Muskot, erre Musk szakított Trumppal

Elon Musk és Donald TrumpAz amerikai alkotmány nagyszerűbb, mint bármely elnök — reagált Elon Musk Donald Trump szavaira, aki a múlt pénteken nyilvánosságra hozott Twitter-iratok nyomán azt írta: az Egyesült Államok alkotmányának egyes részeit törölni kellene. A Twitter tulajdonos-vezérigazgatója a közösségi médiában közölt bejegyzését azzal zárta: „Itt a történet vége„.

Trump még a hétvégén saját közösségi oldalán azt írta, hogy a Twitter belső működését feltáró dokumentumok bizonyítékot szolgáltattak a 2020-as választásokon történt „csalásra és megtévesztésre”, ezeket a problémákat pedig az alkotmány egyes részeinek megszüntetésével lehet kezelni.

Miután Musk tulajdonosként megszavaztatta a Twitter-felhasználókat, a portál novemberben feloldotta Trump 2020-ban felfüggesztett Twitter-fiókját. Az előző amerikai elnök még novemberben közölte: egyelőre nem szándékozik visszatérni a közösségi médium felületeire.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elkészült a Műegyetem legújabb kisműholdja

ked dec 6 , 2022
ShareTweetPinShareElkészült a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kutatóinak legújabb kisműholdja, az MRC-100, amely a Föld körüli elektroszmogot vizsgálja majd. Az űreszközt a tervek szerint 2023 májusában bocsátják fel az űrbe. A kisműhold három év alatt készült el a BME Szélessávú Hírközlés és Villamosságtan Tanszék oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak együttműködésében. […]
szputnyik

És még ez is...