Akiket a YouTube tett “naggyá” I.

FlourTomiElindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Az első generációs YouTube “sztárok” már kivívták maguknak a milliós nézettségeket és a hírnevet. Sokan pont úgy, a semmiből kezdték, mint azok a második generációs hősök, akiket most a Ki Mit Tube keres. Ők formálják majd a jövő ízlését — állítják (remélhetően tévesen) a szervezők. Sorozatunkban az első generációs “sztárokat” mutatjuk be a szervezők segítségével.

Karácson (Fluor) Tomi
Fluor ma nem lehetne a Ki Mit Tube zsűritagja, sőt talán az ország sem ismerné, ha nincs a YouTube. Ezt Tomi is így gondolja: „Az internetről jöttem, ez nem kérdéses. Amikor a Mizu nézőinek száma a YouTube-on felkúszott három millióra, a média sem tudta megkerülni a dalt. Manapság már pusztán a YouTube használatával hatalmas közönséghez szólhat az ember” – mondta Flour.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mint a pestis terjed a tablethasználat

sze aug 27 , 2014
Már Magyarországon is minden ötödik internetező kezében található táblagép és a tablethasználók fele videókat is szokott nézni rajta — derül ki az eNET és a Magyar Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” kutatásából. Azok a felhasználók is megjelentek, akik akár élő tévéműsort is néznek tableten. Az alkalmazásokért azonban egyelőre csak kevesen hajlandóak […]